Skip to content
Uit de Kunst

Sinds 1995 zijn wij op de Lange Bisschopstraat in Deventer het adres voor kunstschilder- en tekenmateriaal. Jong, oud, professioneel, cursist of hobbyist. Iedereen is bij ons welkom en kan bij ons terecht om creatief uit de voeten te kunnen. Laat je inspireren! Wij kunnen je vervolgens met onze academische achtergrond ondersteunen met deskundig advies over het product en het materiaalgebruik.

Met meer dan 15.000 verschillende artikelen op voorraad, hebben we een ruim aanbod in onze winkel. Vindt u iets niet in onze winkel, dan kunnen we dit altijd bestellen. Neem ook een kijkje in onze webshop op www.uitdekunstdeventer.nl.

Het schildermateriaal bestaat uit een groot palet aan diverse soorten verf, zoals olieverf, acrylverf, aquarelverf, alkydverf en plakkaatverf (gouache). Deze zijn in verschillende merken verkrijgbaar van o.a. Winsor & Newton, Oudt-Holland, Talens, Rembrandt, van Gogh, Cobra, Artisan, Amsterdam (Expert), Ara en 4ART. Laat je vooral door ons informeren voor wat jij nodig hebt om aan de slag te kunnen.
Zo hebben we naast verf ook schilderdoeken en panelen in meerdere kwaliteiten, linnen, katoen-professioneel.

Naast het teken-papierassortiment hebben we voor alle technieken b.v. acryl, aquarel, olie-papier ook losse vellen en blokken. (van bijvoorbeeld Arches, Lana, Schut, 4ART), om je op uit te leven. Hiernaast hebben we een grote verscheidenheid in ons assortiment aan penselen, mediums, en vernissen.

We hebben niet alleen het juiste potlood voor u, van bijvoorbeeld Derwent, Koh-i-noor, maar hebben ook verschillende soorten inkt, (verf)stiften, houtskool en markers. Posca, Molotow, Coates en Edding
Naast teken en schildermaterialen vindt u bij ons hobbymaterialen (Art-creation), boetseerklei en speksteen en uiteraard hiervoor ook de benodigde gereedschappen.

Verder maken wij uw kunstwerk af door een passe-partout voor u op maat te laten maken en/of in te laten lijsten. Dit kan geheel naar uw wensen, soorten en maten, maar we kunnen u ook van advies voorzien van hoe uw werk het beste tot zijn recht komt.

Wil je meer weten, kijk op de website of kom gerust even langs om je te laten inspireren in een winkel vol creatieve ideeën.